Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Θέμα στον Guardian η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in της ΓλυφάδαςΘέμα στον Guardian έγινε η προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in φεστιβάλ της Γλυφάδας.

Ο Guardian, ποστάροντας φωτογραφίες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, αναρωτιέται αν αυτό είναι το μέλλον των συναυλιών, δεδομένης της πανδημίας του κορωνοϊού που ανάγκασε όλη την υφήλιο να αλλάξει τις κοινωνικές της συμπεριφορές.
Τι ήταν αυτό λοιπόν που έκανε τον Guardian να αναρωτηθεί αν η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρότυπο για το πώς θα γίνονται οι συναυλίες εν μέσω πανδημίας κορωνοϊόυ; Το γεγονός ότι η συναυλία έγινε σε drive in, με απόλυτη τάξη, με το κάθε αυτοκίνητο να μετατρέπεται σε... τραπέζι, πάνω και μέσα στο οποίο η κάθε παρέα είχε τον προσωπικό της χώρο διασκέδασης.

Πώς έγινε η πρώτη drive in συναυλία
Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από τη σκηνή που στήθηκε στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ. Για το κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου