Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Η πρώτη drive - in συναυλία στη Γλυφάδα με Νατάσα Θεοδωρίδου

Με μεγάλη αγάπη και δεκάδες κορναρίσματα αγκαλιάστηκε η πρωτοποριακή πρώτη Drive in συναυλία στη Γλυφάδα με την Νατάσα Θεοδωρίδου να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή. Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια εμφανίστηκε αφιλοκερδώς και άνοιξε τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ και η προσέλευση του κόσμου με τα αυτοκίνητά του ήταν μεγάλη. Μαζί της εμφανίστηκε και ο καλός της φίλος και μοναδικός κωμικός Παντελής Καναράκης.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσει με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού. Ενώ δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες, αφού εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη, η Μαίρη Μηλιαρέση και πολλοί ακόμη…

Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από μία σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου έμεινε πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας τις πιο γνωστές της επιτυχίες για περίπου 2 ώρες.

Επιλέγοντας ένα καλοκαιρινό σύνολο σε έντονο χρώμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε από τους θεατές που αντί για χειροκρότημα της χάρισαν ασταμάτητα «κορναρίσματα» και ξεκίνησε μια νέα εποχή συναυλιών μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Οι θεατές βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και απόλαυσαν την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου