Τρίτη 12 Μαΐου 2020

«Παραδόθηκα σε σένα» Η νέα επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου


Με ολοκαίνουργιο τραγούδι επιστρέφει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι έτοιμη να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, φιλοδοξώντας ότι θα καταφέρει για ακόμα μία φορά να αφήσει το σημάδι της.

Σύμμαχός της σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και δημιουργός έχει γράψει για την καταξιωμένη ερμηνεύτρια του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα», στο οποίο αναμένεται να παραδοθούμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνυπάρξει με επιτυχία στην ίδια σκηνή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχουν συναντηθεί δισκογραφικά άλλες δύο φορές.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει υπογράψει επίσης το τραγούδι «Τελικά Σε Ξεπέρασα» που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» (2018) της Νατάσας Θεοδωρίδου ενώ οι δύο τραγουδιστές μοιράστηκαν ένα τρυφερό ντουέτο με τον τίτλο «Ένα Φιλί» στο άλμπουμ «Σου ‘Τα Δωσα Όλα» (2018) του Πέτρου Ιακωβίδη.

Αυτή τη φορά «Παραδόθηκα Σε Σένα», το οποίο θα διαδεχθεί για τη Νατάσα Θεοδωρίδου την αγαπημένη επιτυχία «Χαρτοπόλεμος» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο και έχει διανύσει εξήμισι μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Παραδόθηκα Σε Σένα» θα κυκλοφορήσει στις 25/5 από τη Heaven Music.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου