Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης και Onirama ενώνουν δυνάμεις στο «Club Vogue»


Το «Club Vogue» θα φιλοξενήσει το πιο δυναμικό σχήμα του φθινοπώρου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι Onirama ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να υποδεχθούν το φθινόπωρο από τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ραντεβού για μοναδικές νύχτες στο «Club Vogue».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες της ελληνικής δισκογραφίας, ως άψογη οικοδέσποινα του σχήματος θα παρασύρει το κοινό με τις αμέτρητες επιτυχίες της και την αισθαντική φωνή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα καταθέσει την ψυχή της σε ένα πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει τα πάντα, άλλωστε γνωρίζει καλά πώς να κερδίζει ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό.

Στο πλευρό της για ακόμη μια σεζόν ο Πέτρος Ιακωβίδης, μια από τις πιο περιζήτητες προσωπικότητες της ελληνικής δισκογραφίας, ο οποίος θα ξεσηκώνει το κοινό με την προσεγμένη σκηνική παρουσία του αλλά κυρίως με τις καθηλωτικές ερμηνείες του.

Οι Onirama, το πιο εκρηκτικό pop συγκρότημα, θα ανέβουν στη σκηνή του «Club Vogue» έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη και με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει θα στήσουν ένα μοναδικό πάρτι που θα ενθουσιάσει.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Πέτρου Ιακωβίδη και των Onirama στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου