Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

«Επειδή Με Ξέρω»: Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει δριμύτερη με νέα επιτυχία.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα σμίγει ξανά με τον Γιώργο Σαμπάνη, τον πιο ταλαντούχο τραγουδιστή – τραγουδοποιό της γενιάς του, σε ολοκαίνουριο τραγούδι.

Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη μεγάλη επιτυχία «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» για να ανέβουν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων και να μετρήσουν πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές. Στην πορεία έφεραν έναν «Ανήσυχο Καιρό» που βάδισε στα ίδια βήματα και νούμερα.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου περιείχε άλλα δύο μοναδικά τραγούδια με τη σφραγίδα του Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική: Το «Για Χάρη Σου» και το «Δε Στα ‘Πα Όλα».

Ένα χρόνο μετά, η Νατάσα Θεοδωρίδου συνυπάρχει ξανά με τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Επειδή Με Ξέρω» και μιλάει για το τραγούδι τους σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα:

«Παιδάκια μου, έτσι είναι ο έρωτας, τα κάνει όλα απότομα και τα ωραία και τα λιγότερο ωραία, αλλά μας αρέσει. Τη μουσική την έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης. Τους στίχους τους έγραψε ο Νίκος Γρίτσης. Είναι ένα τραγούδι υπέροχο που έρχεται σε πολύ – πολύ λίγο. Είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσετε και θα μας συντροφεύει όλες και όλους τα βράδια… Επειδή με ξέρω», είπε.

Το «Επειδή Με Ξέρω» θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music και μπορείτε να πάρετε μία γεύση παρακάτω:


Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στα ραδιόφωνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου