Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Έλληνες που ζούμε στο Βέλγιο»


Λίγο πριν την άφιξή της στις Βρυξέλλες για την μεγάλη της συναυλία, πετύχαμε τηλεφωνικά την Νατάσα κάπου στην Θεσσαλονίκη και της πήραμε μια μικρή συνέντευξη. Μας μίλησε για την καριέρα της, τα μελλοντικά της σχέδια και την ανυπομονησία της να έρθει και να τραγουδήσει για εμάς.

Βέλγιο έχεις ξαναέρθει;
“Επαγγελματικά όχι, αλλά έχω επισκεφθεί το Βέλγιο για τουρισμό. Θα είναι η πρώτη μου συναυλία εκεί και ανυπομονώ πολύ.”

Πως θα περιέγραφες την καριέρα σου μέχρι τώρα;
“Είμαι πολύ ευτυχής με ότι έχω κάνει γιατί έχει ξεπεράσει τα όνειρα που είχα και γενικότερα τον τρόπου που φανταζόμουν ότι όλο αυτό θα εξελιχθεί. Είναι μια καριέρα γεμάτη, μια καριέρα μου πρόσφερε πολύ ωραίες στιγμές και όλα αυτά τα χρόνια έχω πάρει πάρα πολύ αγάπη από τον κόσμο που μου δίνει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη για να συνεχίσω.”

Τα επόμενά σου σχεδια;
“Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, στην γενέτειρά μου, τελειώνω τις εμφανίσεις μου εδώ και ξεκινάω με συναυλίες από την Γερμανία και το Βέλγιο (Βρυξέλλες) ενώ θα συνεχίσω με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.”

Εάν σου ζητούσα να διαλέξεις ένα κομμάτι που σου έρχεται πρώτο στο μυαλό, ποιο θα ήταν και γιατί;
“Εάν θα ήταν να επιλέξω ένα από τα δικά μου κομμάτια, θα επέλεγα το αγαπημένο μου, το «Απάντησέ μου» του Γιώργου Θεοφάνους. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο, ούτε το έχω συνδιάσει με κάτι συγκεκριμένο, απλά μου αρέσουν οι στίχοι του, με ταξιδεύει η μελωδία του και γενικά το αγαπάω πολύ.”

Λέμε συχνά ότι η νύχτα είναι μεγάλο σχολείο. Ποιο είναι το σημαντικότερο μάθημα που σου έχει δώσει;
“Η νύχτα είναι όπως και η ημέρα, το σημαντικότερο πράγμα είναι οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι και δουλεύεις μαζί κι όχι τόσο η ώρα. Σημασία έχει τι ψάχνεις, τι ανάγκες έχεις και τι θέλεις να δώσεις και να πάρεις από μια συνεργασία. Όπως είπαν και πριν, η δουλειά και οι άνθρωποι είναι που κάνουν την διαφορά.”

Έχεις «απωθημένα»; Κάποιος καλλιτέχνης που θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;
“Υπάρχουν πάρα πολλοί σημαντικοί και σπουδαίοι καλλιτέχνες στον χώρο μας. Υπήρξα τυχερή και συνεργάστηκα με μεγάλους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχαλής Τερζής, η Μαρινέλλα και άλλοι. Αγαπώ τις συνεργασίες και αγαπώ να δουλεύω με άλλους καλλιτέχνες γιατί έτσι σου επιτρέπεται να ανακαλύψεις και άλλα πράγματα, κι άλλες πτυχές του εαυτού σου που ίσως δεν τις ήξερες.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπορώ να συνεργαστώ με καλούς τραγουδιστές, το θεωρώ πολύ σημαντικό, όπως φυσικά και ο χαρακτήρας. Δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον συγκεκριμένα για το μέλλον, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί. Συνήθως η συνεργασία γεννιέται εκείνη την στιγμή, με κάποια έμπνευση, με κάποια επιθυμία κλπ. Όσο υπάρχουν καλοί συνάδελφοι, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελα να δουλέψω και να συνεργαστώ μαζί τους.”

Πέρα από τη δουλειά και το χώρο της μουσικής, πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;
“Ευτυχώς έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, έχω δύο εξαιρετικά παιδιά που περνάμε πολύ χρόνο μαζί και κάνουμε πράγματα μαζί, μου αρέσει να πηγαίνω σινεμά, για φαγητό σε ωραία μέρη και γενικά ότι κάνουμε όλοι μας και μας δίνουν χαρά.”

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσεις ό,τι εσύ θες! Μια ευχή, μια ευχαριστία (ή και τα δυο μαζί) Σ’ ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες και το χρόνο σου!
“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθω εκεί και πιστεύω είναι μια εμπειρία μοναδική καθώς δεν έχω ξαναβρεθεί για συναυλία στο Βέλγιο. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και για εμένα.

Φαντάζομαι ότι κι εκεί λατρεύετε την ελληνική μουσική και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη καλό ελληνικό τραγούδι, που είναι και το πιο σημαντικό. Όταν τελειώσει αυτή η βραδιά, εύχομαι να την θυμόμαστε όλοι, να ήμαστε ευτυχείς, να μας έχει αφήσει κάτι χαρούμενο και φυσικά να έχουμε περάσει πάρα πολύ καλά.”

Ευχαριστούμε πολύ Νατάσα για τον χρόνο σου, σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελματική αλλά και προσωπική σου ζωή και τα λέμε από κοντά στο Cirque Royal.

Πηγή:www.greeksinbelgium.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου