Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η έναρξη των εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη

Εν μέσω θερμού κλίματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Απριλίου η πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου στα ASTRA Live της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό της το Νίνο και το συγκρότημα Kings.

Πρώτα το ανερχόμενο νεανικό συγκρότημα Kings και έπειτα ο Νίνο, ο οποίος μετά από μια περίοδο αποχής επέστρεψε δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, προετοιμάζουν το κοινό για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Νατάσας στη σκηνή. Ενθουσιασμός, χειροκροτήματα, αλλά και «πόνος» καθ όλη τη διάρκεια του προγράμματος της καλύτερης λαϊκής ερμηνεύτριας στο άκουσμα των διαχρονικών επιτυχιών της. Κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματός της πραγματοποιείται μια όμορφη συνύπαρξη με το Νίνο σε ντουέτα αγαπημένων τραγουδιών.
Με το πέρας της εντυπωσιακής της εμφάνισης ακολουθεί ξεσηκωτικό ποπ πρόγραμμα των Kings συνοδεία Dj, λαϊκό πρόγραμμα του Νίνο, καθώς και δεύτερο μέρος ντουέτων με τη Νατάσα, φτάνοντας έτσι στη στιγμή για το δεύτερό της πρόγραμμα και το απόγειο της διασκέδασης έως το φινάλε της βραδιάς, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η καθιερωμένη ανοιξιάτικη σεζόν στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως όλα δείχνουν, θα είναι για ακόμα μια φορά γεμάτη από όμορφες στιγμές. Το κοινό της Θεσσαλονίκης τη λατρεύει και αυτό αποδείχτηκε στο πλήθος κόσμου που γέμισε τα ASTRA στις δύο πρώτες εμφανίσεις του σχήματος.
Διανύοντας μία από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελματικής της πορείας και έχοντας στις αποσκευές της όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, η Νατάσα υπόσχεται βράδια γεμάτα διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη!

ASTRA Live
Φρίξου 6, Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-53.33.32

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου