Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Φιλανθρωπική ενέργεια της Νατάσας Θεοδωρίδου για το Γηροκομείο Αθηνών

«Πέμπτη απογευματάκι, είχε σχεδόν νυχτώσει και τυχαία πέφτει στα χέρια μου ένα άρθρο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Το κομμάτι αυτό, της ελληνικής κοινωνίας που είναι σπουδαίο, σημαντικό αλλά και εκ των πραγμάτων αδύναμο.

Το μυαλό μου σαν μια μηχανή του χρόνου περιπλανιέται σε εικόνες που η γιαγιά και ο παππούς γίνονται πρωταγωνιστές της καθημερινότητας μου και η συγκίνηση είναι διάχυτη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, πήρα μια πρωτοβουλία.
Να προσφέρουμε τρόφιμα στο γηροκομείο Αθηνών.

Σας περιμένω αυτήν την Κυριακή 22/12, από τις 15.00 ως τις 21.00, στο "Κέντρο Αθηνών" για να σας δωρίσω σημειωματάρια και μπλουζάκια με το λογότυπο μου και ο καθένας από εσάς ας φέρει όσα είδη τροφίμων μπορεί. Η ενέργεια αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Φίλοι μου αγαπημένοι και πιστοί, όλα αυτά τα χρόνια, 
είμαι σίγουρη ότι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.

Να έχουμε ήσυχες και ζεστές γιορτές, 
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.»

Με αυτό το μήνυμα, η Νατάσα μας ανακοίνωσε τη θέληση της να βοηθήσουμε όλοι μαζί, τους συνανθρώπους μας στο Γηροκομείο Αθηνών, προσφέροντάς τους τρόφιμα.

Μια σημαντική πρωτοβουλία που δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη.

Γι' αυτό το λόγο συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ό,τι και όσα μπορεί ο καθένας από εμάς, και δίνουμε ραντεβού αυτήν την Κυριακή από τις 15:00 ως τις 21:00 στο «Κέντρο Αθηνών» (Πειραιώς 142 και Πέτρου Ράλλη).

Όλοι οι θαυμαστές της Νατάσας που θα παρευρεθούν και θα στηρίξουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημειωματάρια, μπλουζάκια, αλλά και αυτόγραφα από την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου