Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

16 χρόνια Νατάσα Θεοδωρίδου!

16 χρόνια πριν, στις 3 Οκτωβρίου 1997, κυκλοφορεί επίσημα το πρώτο album της Νατάσας Θεοδωρίδου με γενικό τίτλο το όνομά της.

Το κορίτσι με την ιδιαίτερη χροιά της μεστής λαϊκής φωνής της, ξεκινάει το ταξίδι στη δισκογραφία. Το κοινό, μεγάλο μέρος του οποίου τη γνώριζε λόγω της τεράστιας επιτυχίας στην πρώτη της Αθηναϊκή συνεργασία στις θρυλικές «Χάντρες», τη λατρεύει αμέσως.

Τα τραγούδια της γίνονται γνωστά το ένα μετά το άλλο, με μεγαλύτερη επιτυχία το «Δεν σ'αδικώ», το οποίο την καθιερώνει στη συνείδηση του κόσμου. Μέσα σε 4 μήνες το album γίνεται χρυσό και σε 9 μήνες πλατινένιο, πράγμα σπάνιο για έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Η καταξίωση έρχεται γρήγορα, αλλά η Νατάσα συνεχίζει διακριτικά και σεμνά. Ανοδική πορεία, μεγάλες επιτυχίες, πλατινένιες δισκογραφικές δουλειές, όμορφες συνεργασίες. Με όπλο την ξεχωριστή φωνή της και κυρίαρχο στοιχείο το σεβασμό απέναντι στο κοινό πορεύεται μέχρι σήμερα. Γι' αυτό ο κόσμος τη λατρεύει και τη στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα.

Χρόνια πολλά και καλά στην κορυφαία λαϊκή φωνή της καρδιάς μας, με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και γνώμονα την αμφίδρομη σχέση αγάπης ανάμεσα σε εκείνη, τους ακροατές και το καλό τραγούδι!

Μοναδική υπόσχεση από εμάς πως θα είμαστε πάντα δίπλα της με το πιο δυνατό χειροκρότημα, γιατί το αξίζει!

www.natasatheodoridoufanclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου