Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

10 χρόνια «Πολίτικη Κουζίνα» με τη συμμετοχή της Νατάσας Θεοδωρίδου


Μέσα από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Πόλη των αρωμάτων, μας μεταφέρει 10 χρόνια μετά η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ».

Συνταξιδιώτες της η Νατάσα Θεοδωρίδου & η Dilec Koc που είχαν ερμηνεύσει μοναδικά τα τραγούδια στην αυθεντική ηχογράφηση.

Ένα ταξίδι που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στο Παλλάς σε 2 μοναδικές παραστάσεις, την Δευτέρα 18 & την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

Μουσικά συμπράτουν η Athens Academica και ακόμη 15 εξαιρετικοί μουσικοί.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν όμως εδώ καθώς σε παράλληλη δράση οι θεατές θα παρακολουθούν σε ειδική οθόνη σκηνές από την ταινία ορόσημο του Ελληνικού κινηματογράφου «Πολίτικη Κουζίνα».

Η μουσική θα μπερδευτεί γλυκά με τις εικόνες, το άρωμα της Πόλης, τα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, τη νοσταλγία του Ελληνισμού της Μικρασίας, την ξενιτιά, το μπαχάρι και την κανέλλα χαρίζοντας μία γλυκόπικρη γεύση στα Λιμάνια που πάντα αναζητούμε.

10 χρόνια μετά...
Η «Πολίτικη Κουζίνα», μέσα από τις ιδιαίτερες μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μας προσκαλεί ξανά σε μια περιπλάνηση σχεδόν απόκοσμη και μας προκαλεί το αγαπημένο συναίσθημα της αναπόλησης και της συγκίνησης της ελληνικότητας που πάντα γυρεύει τον δικό της Σταθμό μέσα από την Επιστροφή.

Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Τηλεφωνική προπώληση: 210 3213100
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου