Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τα επόμενα βήματα της Νατάσας ΘεοδωρίδουΤο φετινό καλοκαίρι βρίσκει την αγαπημένη μας Νατάσα, παράλληλα με τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό, να προετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη δισκογραφική της κίνηση, η οποία αναμένεται στις αρχές του χειμώνα.  Όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, η δουλειά αυτή θα φέρει εξ’ολοκλήρου την υπογραφή του Αντώνη Βαρδή και δείγμα της υπέροχης συνεργασίας τους πρόκειται να ακούσουμε σύντομα.

Παράλληλα κάνει μια καινούργια αρχή στην πολυετή πορεία της, αλλάζοντας δισκογραφική στέγη. Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, τη συνεργασία της με τη SONY MUSIC, όπου ανήκε από την αρχή της καριέρας της έως σήμερα, εντάσσεται στο δυναμικό της MINOS EMI, από την οποία και θα κυκλοφορήσει το 15ο άλμπουμ της.

Οι αλλαγές, όμως, δε σταματούν εδώ. Ο κύκλος των επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Βοτανικό» έφτασε στο τέλος του και η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια μετακομίζει σε  νέα νυχτερινή «κατοικία» με μια ανατρεπτική συνεργασία. Έτσι τον ερχόμενο χειμώνα θα εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών»  παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου