Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός τραγουδούν για τη μικρή Μαργαρίτα

Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Ηλία Βρεττό διοργανώνει η Ενωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης (ΕΤΓΜ-Θ), πρωτοβουλία την οποία στηρίζει και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 9.30 το βράδυ, στο μουσικό κέντρο «Astra Live», και οι δυο αγαπημένοι ερμηνευτές καθώς και οι συνεργάτες τους, θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς!

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την ιατρική περίθαλψη της μικρής Μαργαρίτας, κόρης του Γιάννης και της Εύη Τζιομπάνου από το ταξιδιωτικό γραφείο «Business Travel», η οποία πάσχει από την επάρατη νόσο και χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Συμπαράσταση στη μικρή Μαργαρίτα
«Το Επιμελητήριο προσπαθεί πάντα, με όσες δυνάμεις διαθέτει, να συμπαρασταθεί στα μέλη του, τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης. Η περιπέτεια της μικρής Μαργαρίτας μας έχει συγκλονίσει όλους, αφού στα μικρά παιδιά βλέπουμε τη θετική πλευρά της ζωής, το καλό πρόσωπο αυτού του κόσμου» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα, στο Επιμελητήριο, ευχαριστώντας τους δύο εκλεκτούς καλλιτέχνες, τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και όλους όσους συνέδραμαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Από την πλευρά της η Νατάσα Θεοδωρίδου τόνισε ότι νιώθει ευγνώμων, «διότι μέσα από το τραγούδι, μπορώ να βοηθήσω έστω και ελάχιστα σ' αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας» μεταφέροντας παράλληλα ένα μήνυμα, ότι η κοινωνία πρέπει να είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να βοηθάει ο ένας τον άλλο.
«Νιώθω μεγάλη ευθύνη και συγκίνηση για αυτή μου τη συμμετοχή που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό» επισήμανε η κα Θεοδωρίδου.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης Βύρων Θεολόγης ο οποίος τόνισε ότι η Ενωση είναι κοντά στα μέλη της και στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές.
«Ηταν μια ιδέα από την οποία “κρεμαστήκαμε” και προσπαθήσαμε να την υλοποιήσουμε με κάθε τρόπο» δήλωσε ο κ. Θεολόγης αναφέροντας ότι το όνομα της κυρίας Θεοδωρίδου αλλά και του κύριου Βρεττού είναι πολύ «βαριά».

Διάθεση των προσκλήσεων
Οσον αφορά τα σημεία διάθεσης των προσκλήσεων είναι τα παρακάτω:
Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» (Αριστοτέλους 27, ισόγειο).
Τα τρία βιβλιοπωλεία «Μαλλιάρης Παιδεία» (Ερμού 53, Δημητρίου Γούναρη 39 και 25ης Μαρτίου 51, στην Ευκαρπία).
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής Αριστοτέλους.

Η τιμή των προσκλήσεων έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την ιατρική περίθαλψη της μικρής Μαργαρίτας.

Astra Live
Φρίξου 5, περιοχή Σφαγεία
Τηλέφωνο: 2310323940 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου