Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Νατάσα Θεοδωρίδου, 15 χρόνια δισκογραφίας!


Σαν σήμερα, πριν από δεκαπέντε χρόνια, στις 3 Οκτωβρίου 1997, κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ένα χρόνο μετά την υπογραφή του πρώτου της συμβολαίου με την εταιρεία Sony music, η Νατάσα κυκλοφορεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομά της. Πριν ακόμη κυκλοφορήσει αυτό το cd ήταν ήδη πολύ γνωστή και όλοι περίμεναν με αγωνία ν' ακούσουν το περιεχόμενο της δουλειάς αυτής. Από τους πρώτους κιόλας μήνες ξεχώρισαν πολλά κομμάτια όπως τα: Δίχως λόγο κι αφορμή, Ένα σπίτι καίγεται, Μη γυρίσεις ξανά. Ο δίσκος γίνεται πολύ γρήγορα χρυσός! Το cd συνεχίζει να πουλάει τρελά εκτοξεύοντας τις πωλήσεις στα ύψη. Νέα τραγούδια ξεχωρίζουν: Δε σ' αδικώ, Σε τελική ανάλυση, Υποταγή και επανάσταση, Γύρνα. Παράλληλα γυρίζει και αρκετά video clips. Μέσα σε αυτά και το "Δεν σ' αδικώ" το οποίο καθιέρωσε ουσιαστικά τη Νατάσα στη συνείδηση του κόσμου. Ο δίσκος γίνεται πλατινένιος σε λιγότερο από ένα χρόνο!


Η εταιρεία της την προωθούσε λέγοντας πως, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τη νέα super star του λαϊκού τραγουδιού. Και δεν είχε άδικο! Ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνέχισε το ίδιο καλά και ανοδικά. Η πορεία της στο χώρο το επιβεβαιώνει.

Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα μεγάλες επιτυχίες, όμορφες συνεργασίες, υπέροχες ερμηνείες, δυνατά χειροκροτήματα, αληθινά χαμόγελα και πολλή αγάπη!

Ευχόμαστε υγεία στη Νατάσα για να συνεχίζει να μας χαρίζει για πολλά ακόμη χρόνια όμορφες στιγμές, αλλά και σε όλους εμάς για να είμαστε δίπλα της και να τη στηρίζουμε σε κάθε της βήμα!

Χρόνια μας πολλά και καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου