Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Βέροια(Ρεπορτάζ από το tralala.gr)


Είδαμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στις Morfes Live στη Βέροια!Λίγο-πολύ όλοι έχουμε πονέσει, έχουμε χωρίσει και έχουμε κλάψει με τα τραγούδια της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που χρόνια τώρα βρίσκεται στην κορυφή και οι παρατάσεις των εμφανίσεων της, διαδέχονται η μία την άλλη! Μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, πραγματοποίησε μία και μοναδική εμφάνιση στις Morfes Live στη Βέροια. Το tralala.gr ''τρύπωσε'' και κατέγραψε τα πάντα!
Theodoridou_Morfes_5
Προτού καν το ρολόι χτυπήσει δώδεκα και με πολύ ανυπομονησία, καταφτάνουμε στις Μορφές, όπου φαίνεται να έχε γεμίσει από κόσμο! Με ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, το κοινό υποδέχεται τον DJ της βραδιάς καθώς και δύο ανερχόμενους τραγουδιστές, οι οποίοι μας κρατάνε συντροφιά για την επόμενη μία ώρα.
Theodoridou_Morfes_1
Λίγα λεπτά πριν τις 1.30 και την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στη σκηνή, κι ενώ πιστεύεις ότι το μαγαζί έχει γεμίσει, η προσέλευση του κόσμου γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Καθώς τα φώτα σβήνουν και οι μουσικοί παίρνουν τις θέσεις τους, όλοι σηκώνονται και πλησιάζουν την σκηνή για να αποθεώσουν με το καλύτερο χειροκρότημα την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μας καλησπερίζει ερμηνεύοντας την μεγάλη της επιτυχία ''Κόκκινη Γραμμή''. Χαμογελαστή και λαμπερή όσο ποτέ, μας κρατάει συντροφιά για τις επόμενες δύο ώρες, με επιτυχίες που διαδέχονται η μια την άλλη όπως το ''Τώρα θα πονάς'', ''Αν υπάρχει παράδεισος'', ''Αχ'' κτλ.
Theodoridou_Morfes_10Theodoridou_Morfes_7Theodoridou_Morfes_8
Μετά από μια σύντομη παύση, η Νατάσα επιστρέφει στη σκηνή και με πιο χορευτική διάθεση υποδέχεται το κοινό στην πίστα όπου μας ερμηνεύει πλέον όχι μόνο δικές της επιτυχίες αλλά και άλλων μεγάλων ερμηνευτών.
Κάπως έτσι τελείωσε και η βραδιά, ενώ το μαγαζί παρέμεινε ασφυκτικά γεμάτο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Theodoridou_Morfes_4
Ευχαριστούμε πολύ τις Morfes Live για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου