Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Συγκινητικές στιγμές στη Θεσσαλονίκη

Μια πολύ όμορφη στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο "Όραμα" της Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν από κοντά τη Νατάσα Θεοδωρίδου.


 "Απόψε είναι εδώ ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και του χρωστάω τα πάντα" είπε με χαρά η διάσημη τραγουδίστρια από το μικρόφωνο και πήγε κοντά του κάνοντας το κοινό που είχε κυριολεκτικά κατακλύσει το νυχτερινό κέντρο από νωρίς να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Εκείνος την κοιτούσε στα μάτια με περηφάνια και, όταν στη συνέχεια του αφιέρωσε το τραγούδι "Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ" δεν μπόρεσε να κρύψει τη σύγκινησή του και βούρκωσε. "Η Νατάσα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της" λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. "Στο ίδιο τραπέζι βρισκόταν και ο αδερφός της, Θαλής, μαζί με τη σύζυγό του, και μετά το τέλος του δεύτερου προγράμματός της (κατέβηκε από την πίστα στις έξι παρά τέταρτο τα ξημερώματα) πήγαν να τη συναντήσουν στο καμαρίνι της. Εκεί βρισκόταν και ο παραγωγός της, Γιάννης Δουλάμης, τον οποίο ευχαρίστησε επίσης η Νατάσα δημοσίως για την επιτυχημένη συνεργασία τους την τελευταία δεκαετία. Το επόμενο μεσημέρι μάλιστα οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στο εστιατόριο "7 Θάλασσες".

Οι εμφανίσεις της Νατάσας στο "Όραμα" θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα- αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει παράταση αφού το μαγαζί είναι κάθε βράδυ ασφυχτικά γεμάτο. Στο πλευρό της βρίσκεται ο ανερχόμενος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Γαλανός.

Πηγή: yupi.gr

1 σχόλιο: