Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα από το Press Mixer για το Fan Club μας! (Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε)

Αφιέρωμα Fan Clubs: Έχουν μια αγκαλιά, για τη Νατάσα την έχουν!

Ας τραβήξουμε από την αρχή μια ξεκάθαρη "κόκκινη γραμμή", για να καταλάβουμε τι εννοούμε όταν λέμε "θαυμαστές": από τη μία είναι αυτοί που τους αρέσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, που ερωτεύονται, χωρίζουν, διασκεδάζουν με τα τραγούδια που ερμηνεύει και από την άλλη είναι οι fans. Αυτοί που λατρεύουν, ακολουθούν, πιστεύουν, στηρίζουν με πάθος την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Είναι όλοι αυτοί που "έχουν μια (τεράστια) αγκαλιά, για εκείνη την έχουν"… "Συναντήσαμε" το Official Fan Club της Νατάσας Θεοδωρίδου και μάθαμε για το ξεκίνημά τους, για τη σχέση που έχουν με τη Νατάσα, για το πώς νιώθουν γι' αυτήν και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Σε ποιο συμπέρασμα καταλήξαμε; Ότι μια σπουδαία λαϊκή φωνή όπως είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου – για πολλούς και δικαίως η καλύτερη λαϊκή φωνή των τελευταίων χρόνων – όταν αγγίξει την ψυχή μιας ομάδας παιδιών που ξέρουν να αγαπούν με τόσο πάθος, τότε μπορεί…να μιλήσει ακόμη και με τ’ αστέρια… Θέλει τέτοιους φίλους…

"Η κοινή μας αγάπη για τη Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν η αφορμή να γνωριστούμε, να έρθουμε πολύ κοντά και να δημιουργήσουμε το επίσημο Fan Club, που είναι αφιερωμένο στην σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια του σήμερα!!! Δεν είμαστε απλά ένα Fan Club…Είμαστε μια μεγάλη παρέα που απαρτίζεται από άτομα όλων των ηλικιών, που αγαπά και στηρίζει τη Νατάσα εδώ και αρκετά χρόνια!", μας λένε τα παιδιά που έχουν την ευθύνη όλων αυτών των σελίδων στο internet που στηρίζουν τη Νατάσα. Μια παρέα στην οποία κάθε τραγουδιστής θα ήθελε να "συμμετέχει".

10 χρόνια γεμάτα Νατάσα…

Όλα τα μεγάλα πράγματα, είτε από άποψη έντασης και έκτασης, είτε από άποψη συναισθημάτων και αφοσίωσης ξεκινούν από μικρές ομάδες ανθρώπων, από παρέες που μοιράζονται τα ίδια θέλω, τα ίδια πιστεύω και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, την ίδια αγάπη για κάποιον καλλιτέχνη. "Ξεκινήσαμε μια δεκαετία πριν, μια μικρή ομάδα παιδιών -με επικεφαλής τη Σοφιάνα και τον Χριστόφορο και λίγο αργότερα τη Θεοδώρα, που κρατάει τα ηνία μέχρι τώρα- και καταλήξαμε σήμερα να μιλάμε για περίπου 13500 εγγεγραμμένα μέλη και φίλους του Fan Club μας, συνυπολογίζοντας όλους τους ιστοτόπους που μας φιλοξενούν", μας περιγράφουν. Το Fan Club δημιουργήθηκε, κυρίως, για να καλύψει τις ανάγκες της μεταξύ τους επικοινωνίας, αλλά και για να έρθουν πιο κοντά με την ίδια την ερμηνεύτρια. "Η επίσημη μας έναρξη έγινε το 2002, οπότε και κατασκευάσαμε το πρώτο club στο Pathfinder. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας σε επισκέψεις και μέλη. Από τότε φροντίζαμε να ενημερώνουμε πρώτοι τους fans της Νατάσας για οτιδήποτε συνέβαινε στην πορεία της, ενώ δεν ήταν λίγες και οι αποκλειστικότητες που εξασφαλίζαμε κατά καιρούς για τα μέλη μας! Το 2006 δημιουργήσαμε fan channel στο YouTube, στο οποίο από τότε μεταφορτώνονται συνεχώς videos από τη δισκογραφία, τις τηλεοπτικές και ζωντανές εμφανίσεις και αφιερώματα για την ξεχωριστή αυτή παρουσία στην ελληνική μουσική βιομηχανία, κάτι που χαίρει μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό μιας και οι συνολικές προβολές των videos μας πλησιάζουν τις 10000000. Το 2008 κατασκευάσαμε το επίσημο Forum συζητήσεων, στο οποίο οι θαυμαστές και φίλοι συμμετείχαν σε ανοιχτές συνομιλίες, ενημερώνονταν πρώτοι για τα νέα της αγαπημένης τους τραγουδίστριας και είχαν στη διάθεση τους υλικό από φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και τις εμφανίσεις της, ενώ παράλληλα ξεκινήσαμε τη διοργάνωση διαφόρων συναντήσεων, μαζικών επισκέψεων στα μαγαζιά που εμφανιζόταν η Νατάσα με προνομιακή τιμή για τα μέλη μας και διάφορους διαγωνισμούς. Την ίδια χρονιά δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα μας (Natasa Theodoridou) και το επίσημο group (We love Natasa Theodoridou!) στο FaceBook, τα οποία αγκάλιασαν θερμά σχεδόν αμέσως, οι χρήστες του εν λόγω site κοινωνικής δικτύωσης. Τους τελευταίους μήνες, θέλοντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εποχής, δημιουργήσαμε το επίσημο blog μας, που καθιερώθηκε πια ως μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης για τις ειδήσεις που αφορούν στο πρόσωπο της Νατάσας Θεοδωρίδου. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η επιτυχία ήρθε αμέσως, εφόσον -ενώ διανύουμε τους πρώτους μήνες λειτουργίας του blog- οι επισκέψεις μας ξεπέρασαν τις 81.000, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα μονοθεματικό ιστολόγιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε οι συνολικές επισκέψεις στις σελίδες μας στο internet ημερησίως κυμαίνονται γύρω στις 3000", μας περιγράφουν.

Μια μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι το γεγονός ότι, κατάφερε με τα τραγούδια, αλλά και την προσωπικότητά της να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό όλων των ηλικιών και αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, αν την παρακολουθήσει live σε κάποιο από τα μαγαζιά που εμφανίζεται. Αυτό συνδέεται άμεσα και με την γενικότερη αποδοχή και αναγνώριση που έχει η Νατάσα ως μια εξαιρετική λαϊκή ερμηνεύτρια. Θα μπορούσαμε να βρούμε ένα μέσο όρο στην ηλικία των φανατικών θαυμαστών της; "Το μόνο στοιχείο που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η πλειοψηφία των ενεργά συμμετεχόντων στους ιστοτόπους μας είναι άτομα μεταξύ 20-30 ετών", μας λένε τα παιδιά από το Fan Club, τονίζοντας και αυτοί με τη σειρά τους, τη μεγάλη "γκάμα" που έχει το κοινό της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Μπείτε στην παρέα τους


Official Fan Club:
http://www.natasatheodoridoufanclub.gr/
Official Facebook Group:
http://www.facebook.com/group.php?gid=13789038451
Official Facebook Page:
http://www.facebook.com/natasatheodoridoupage
Fan Youtube Channel:
http://www.youtube.com/TheodoraNatasa

Ερωτήσεις και απαντήσεις (με τη Νατάσα πάντα στο επίκεντρο)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πότε πληροφορήθηκε τη δημιουργία του fan club και πώς αντέδρασε;
"Η Νατάσα πληροφορήθηκε για την ύπαρξη του fan club από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του και εκ τότε είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε ευκαιρία. Από την πρώτη στιγμή άνοιξε την αγκαλιά της και μας υποδέχθηκε θερμά, δυναμώνοντας τόσο την αγάπη μας για το πρόσωπο της όσο και την υποστήριξη μας για τη δουλειά της. Η ίδια άλλωστε, σε συνεργασία με την Sony Music, αναγνώρισαν την ομάδα μας χρήζοντας την ως το επίσημο fan club της".

Ποιες είναι οι πηγές πληροφόρησής σας, για να μπορείτε κι εσείς με τη σειρά σας να ενημερώνετε άμεσα τους υπόλοιπους fans;
"Η βασική πηγή ενημέρωσης μας είναι η ίδια η καλλιτέχνιδα, που φροντίζει να μας ενημερώνει άμεσα για τις δημοσιεύσιμες ειδήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά της βήματα, ώστε να τις μεταφέρουμε με εγκυρότητα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τα μέλη μας. Σημαντική είναι και η ενημέρωση που δεχόμαστε από την ομάδα των συνεργατών της Νατάσας".

Πόσες ώρες αφιερώνετε στην ενημέρωση του blog, στις σελίδες του facebook και στο fan club γενικότερα;
"Αυτό δεν μπορεί να υπολογιστεί ωριαία. Αφιερώνουμε, ωστόσο, αρκετό χρόνο, κυρίως, για την ενημέρωση και σχεδίαση των διαδικτυακών μας χώρων, την επικοινωνία με τα μέλη μας και την επεξεργασία και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού".

Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη δημιουργία του fan club, αλλά και στην "καθημερινότητά" του;
"Δεν συναντήσαμε ιδιαίτερες δυσκολίες κατά τη δημιουργία και έπειτα τη διαχείριση του club. Υπάρχει μια ιδιαίτερης μορφής οργάνωση και επικοινωνία μεταξύ μας, που μας βοηθά στο να συνεργαζόμαστε άψογα σε ό,τι αφορά στο fan club μας, με αποτέλεσμα να μην συναντούμε ουσιαστικές δυσκολίες".

Ποιο το οικονομικό κόστος για τη δημιουργία και συντήρησή αυτών των σελίδων και πώς καλύπτεται;
"Μεγάλο οικονομικό κόστος για τη δημιουργία ενός fan club δεν υπάρχει. Στη δική μας περίπτωση υπάρχει μόνον η αγορά του ονόματος του τομέα μας στο διαδίκτυο, καθώς η σχεδίαση και λειτουργία του είναι στα χέρια των διαχειριστών. Ενώ πέραν των ιντερνετικών, υπάρχουν έξοδα για την αγορά διαφόρων ειδών party και την κατασκευή πανό που τοποθετούνται στα μαγαζιά που εμφανίζεται η Νατάσα, διαφόρων αναμνηστικών προϊόντων με τα λογότυπα του club. Το κόστος αυτό καλύπτεται αποκλειστικά από εμάς".

Οι fans επιλέγουν τις 5 πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της Νατάσας

"Τα τελευταία 14 χρόνια, υπήρξαν πολλές και πολύ σημαντικές στιγμές που επισφράγισαν τόσο την καλλιτεχνική όσο και την εμπορική επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Δεν θα μιλήσουμε για τις πωλήσεις, τις ραδιοφωνικές επιτυχίες, τις σπουδαίες συνεργασίες και τις sold out εμφανίσεις μιας και είναι –εκτός από προφανές- γνωστά στο ευρύ κοινό. Κάθε απονομή, κάθε αφιέρωμα και κάθε μεγάλος χαρακτηρισμός που ειπώθηκε από σπουδαίους ανθρώπους για τη Νατάσα μας, αποτελούν μεγάλες στιγμές για την ίδια και για εμάς! Θα μοιραστούμε μαζί σας πέντε πολύ δυνατές στιγμές σ’ αυτή την πορεία, που είχαμε την τύχη να ζήσουμε και εμείς μαζί της!

1. Το δισκογραφικό ξεκίνημα! Εν έτει 1997, και συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου, η Νατάσα μας συστήνεται με μια πολύ ξεχωριστή δουλειά που φέρει τον τίτλο "Νατάσα Θεοδωρίδου". Έτσι ξεκίνησαν όλα! Η "γνωστή μας – άγνωστη", μιας και ήδη είχε κερδίσει, με τις εμφανίσεις, της το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βλέπει για πρώτη φορά το όνομα της να φιγουράρει στα ράφια των δισκοπωλείων και τα τραγούδια της να γίνονται αστραπιαία πολύ μεγάλες επιτυχίες. Μια δισκογραφική δουλειά που δεν άργησε να γίνει πλατινένια, καθιερώνοντας την ένα από τα πιο σημαντικά γυναικεία λαϊκά ονόματα στην Ελλάδα, τίτλος που την χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα και που θα της αποδίδεται για πολλά ακόμα χρόνια!

2. Μια από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις σε αυτή την πορεία ήταν σίγουρα και η μεγάλη συναυλία στο "Ηρώδειο" με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά. Η μεγάλη φωνή της ζέστανε τον ιστορικό αυτό χώρο στις 13 Οκτωβρίου του 2005, σε μία συναυλία που είχε στόχο τη δημιουργία κινητής μονάδας μαστογραφίας. Μεγάλης σημασίας είναι και το γεγονός ότι η Νατάσα ερμήνευσε στο "Ηρώδειο" δικά της τραγούδια.

3. Στις 28 Νοεμβρίου του 2008, οπότε και γιορτάσαμε μαζί με τη Νατάσα στο "Βοτανικό" τα 10 χρόνια επιτυχημένης και πολυπλατινένιας παρουσίας της στην Ελληνική Δισκογραφία. Ένα ξεχωριστό party που διοργανώθηκε προς τιμή της, στο οποίο παρευρέθηκαν χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές της που την αποθέωσαν! Μια ξεχωριστή βραδιά-αφιέρωμα στην δεκαετή τότε διαδρομή της ξεχωριστής αυτής παρουσίας, πλημυρισμένη από συγκίνηση και γνώριμους ήχους των μεγάλων επιτυχιών της!

4. Η συνεργασία της με την ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" σε συναυλία που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία στις 15 Αυγούστου του 2008. Η Νατάσα ερμηνεύει για πρώτη φορά μερικά από τα μεγαλύτερα λαϊκά κομμάτια που συνέθεσε ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης, κατόπιν πρόσκλησης που δέχθηκε από τον ίδιο. Το μεγαλείο αυτών των συνθέσεων συνάντησε το μεγαλείο της φωνής της, κάνοντας τη βραδιά πολύ ξεχωριστή. Η συνεργασία με την εν λόγω ορχήστρα συνεχίστηκε και το Μάρτιο του 2009 σε δύο σπουδαίες βραδιές, στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.

5. Μια από τις πιο πρόσφατες σημαντικές στιγμές σ’ αυτή την πορεία ήταν και η φράση που ειπώθηκε από το στόμα της κυρίας Νάνας Μούσχουρη για τη Νατάσα: "Προτιμώ να συνεχίσεις εσύ το έργο μου. Σου παραδίδω τη σκυτάλη!". Ήταν 15 Οκτωβρίου του 2010 όταν η σημαντική αυτή πρέσβειρα της ελληνικής μουσικής και του ελληνικού πολιτισμού ανά την υφήλιο, επισκέφτηκε το "Anodos" για να ακούσει τη Νατάσα να τραγουδά και την επιβράβευσε αναγνωρίζοντας το ταλέντο της με τη φράση που προηγήθηκε".

Αν υπάρχει παράδεισος τότε είναι στα μάτια της….

"Παρόλα αυτά, η επιτυχία αυτή δεν οφείλεται σε εμάς, αλλά κυρίως στη μεγάλη επιτυχία της καλλιτεχνικής πορείας που διαγράφει η Νατάσα!", μας τονίζουν, αναφερόμενοι στη μεγάλη επισκεψιμότητα των σελίδων που είναι αφιερωμένες στη Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν ακούς αυτά τα λόγια από παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για την ερμηνεύτρια που στηρίζουν, καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνουν, το κάνουν με την καρδιά τους και επειδή απλά, λιτά και απέριττα…αγαπούν Νατάσα! Κι όλα αυτά όχι "δίχως λόγο και αφορμή". Η ίδια τους υποστηρίζει με κάθε τρόπο, είτε με τις επισκέψεις της στα sites τους, είτε με το να μιλά με πολύ γλυκά λόγια για τα παιδιά αυτά στις συνεντεύξεις και τις εμφανίσεις της. Κι αυτοί είναι πάντα εκεί. Στα μαγαζιά που εμφανίζεται, στις απονομές και τις παρουσιάσεις των δισκογραφικών δουλειών της, "δίπλα σ' εκείνη, μαζί μ' εκείνη"!
"Για κάποιους αποτελεί πρότυπο, για άλλους η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια ή μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Για εμάς –τους διαχειριστές του club- έχει δημιουργηθεί ενός είδους "συγγένεια" με τη Νατάσα. Υπάρχει μια ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας. Ξέρει ότι θα την στηρίζουμε σε κάθε επαγγελματικό της βήμα και ότι θα συμμετέχουμε με το δικό μας τρόπο σε κάθε σημαντική της στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να το ανταποδώσει, αν και το κάνει έμπρακτα με τα τραγούδια της, τις εμφανίσεις της και τα όμορφα λόγια της για εμάς. Για όλους μας είναι μια σχέση καρδιάς!", μας λένε…Και δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω…Νατάσα, "όπου και να 'σαι", "κάνε ένα ταξίδι μέσα στα μάτια τους" και θα δεις για τι αγάπη μιλάμε!

Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή στο αφιέρωμα αυτό. Συνεχίστε να είστε "μια γλυκιά μελωδία" στη ζωή και την πορεία της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Ο λόγος στους fans

"Αγαπώ την Νατάσα γιατί είναι η ποιο χαρακτηριστική φωνή του Ελληνικού Πενταγράμμου. Αυτή που εγώ λάτρεψα, και αγάπησα από την πρώτη στιγμή που την άκουσα... Αγαπώ την Νατάσα γιατί όταν πραγματικά την ακούω, την βλέπω, της μιλάω νιώθω ότι πραγματικά "Η ζωή είναι ωραία", γιατί αυτό είναι η "ατάκα" της και εμείς όλοι την έχουμε υιοθετήσει. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω το πώς χτυπά η καρδιά μου όταν την αντικρίζω… Αγαπώ την Νατάσα, γιατί απλά είναι η Νατάσα μου…"
Kyriakos Mammous

"Αγαπώ τη Νατάσα γιατί…η φωνή της με ταξιδεύει, η παρουσία της με μαγεύει και η προσωπικότητα της με κάνει να νιώθω μόνο αγάπη και λατρεία για αυτήν!! Θα την ακολουθώ παντού και πάντα!! Νατάσα δίπλα σε εσένα, μαζί με εσένα… για μια ζωή!!!"
Eleni Tsakoglou

"Αγαπώ την Νατάσα γιατί μέσα από τα τραγούδια της και την μαγευτική φωνη της μπορώ να εκφράζω τα συναισθήματά μου σε όλες τις στιγμές τις ζωής μου, και άσχημες και χαρούμενες...Πώς να μην αγαπάς μια τραγουδίστρια η οποία ξέρει όπως καμία άλλη να τραγουδάει τον έρωτα, κάνοντας απλά ένα ταξίδι μέσα στα μάτια της..Νατάσα σ' αγαπώ και θα σε ακολουθώ για πάντα!!!"
George Marios Asoukidis

"Αγαπώ τη Νατάσα γιατί είναι ευχάριστη, αισιόδοξη, αληθινή και γεμάτη ζωντάνια. Κάθε φορά που θα την δω ή θα ακούσω τη φωνή της, με ταξιδεύει, με κάνει τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που σκέφτομαι πως "Η ζωή είναι ωραία"!!! Ευχαριστώ το Θεό που υπάρχει στη ζωή μου… Τη λατρεύω!!!"
Popi Rizou

"Αγαπώ την Νατάσα γιατί είναι αληθινή και σωστή πάντα σε όλα της..."
Eirini Theodoridou

"Αγαπώ τη Νατάσα γιατί...η φωνή της με ταξιδεύει και μου δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα... Γιατί μπορεί και με πάει πιο πέρα από εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει...Γιατί ξέρω πως όσο τραγουδάει θα υπάρχει πάντα ο τρόπος να σταματήσει για λίγο ο χρόνος... Γιατί η χροιά της φωνής της μπορεί να αλλάξει τους χτύπους της καρδιάς μου...Γιατί δεν είναι προϊόν κανενός συστήματος, marketing και δημοσίων σχέσεων. Η μεγάλη της φωνή, η δουλειά και το μυαλό της φρόντισαν για όλα. Γιατί η στάση ζωής της, η αξιοπρέπεια και η ματιά της στα πράγματα είναι πάντα ένας επιπλέον λόγος να την αγαπώ. Γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου...Υπάρχουν χιλιάδες ακόμα λόγοι κι άλλα τόσα "γιατί", αλλά θα κλείσω με το…Γιατί είναι και θα είναι για πάντα η Νατάσα...Η Νατασούλα μου…"
Eleni Tselemarkou

"Αγαπώ τη Νατάσα γιατί…γιατί…δεν υπάρχει γιατί! Υπάρχει μόνο αληθινή, άσβεστη και παθιασμένη αγάπη για το άτομο της, για το σύνολο αυτής της γυναίκας. Η φωνή της, το αληθινό χαμόγελο της, το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός της και η γενικότερη αλήθεια της σε παραπέμπουν στο να τη λατρεύεις και να ακολουθείς αυτή την καλλιτέχνιδα σε ό,τι κάνει…Άλλωστε και η ίδια με την παραμικρή ευκαιρία δε διστάζει να αποζητά αυτή την αγάπη, οπότε τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Δεν υπάρχει άλλο fan club σαν το δικό μας! Η αγάπη μας για τη Νατάσα μας ενώνει, μας κάνει μια παρέα! Η ζωή είναι ωραία, στης Νατάσας την παρέα"
Giwrgos Panagopoulos

"Αγαπάω την Νατάσα γιατί έχω ερωτευθεί την φωνή της η οποία είναι μοναδική και όποτε ακούω τα τραγούδια της αγγίζουν την καρδιά μου και με ταξιδεύουν !!!"
Spyros Robben KarasmanoglouΔείτε το αφιέρωμα στο: http://pressmixer.blogspot.com

2 σχόλια: