Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Νατάσας στα Balkan Music Awards 2011!Υποψηφιότητα στην κατηγορία «Καλύτερο ελληνικό τραγούδι» στα φετινά Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία 2011, κατάφερε να αποσπάσει η πολύ μεγάλη επιτυχία: «Τώρα θα πονάς» που ερμήνευσε εξαιρετικά η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά: «Η ζωή μου έρωτας».

Η πολύ δυναμική μπαλάντα, που υπογράφει ο Γιώργος Μουκίδης, είναι συνυποψήφια με τέσσερα άλλα ελληνικά τραγούδια, ως τα πιο επιτυχημένα κομμάτια που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, σύμφωνα με τα μέλη της Ακαδημίας Βαλκανικής Μουσικής που αποτελείται από στιχουργούς, παραγωγούς και δημοσιογράφους όλων των κρατών μελών. Η φετινή απονομή θα γίνει το Μάιο και οι νικητές από κάθε κατηγορία θα κληθούν να παραλάβουν τα βραβεία τους και να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους σε μια λαμπερή διοργάνωση.
 
Ως εκ τούτου στηρίζουμε τη Νατάσα με τις ψήφους μας (ακολουθώντας το link: http://balkanmusicawards.com/nominations), στη ψηφοφορία που έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011!

2 σχόλια: