Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται νέο Video Clip και εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη!!!Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε με νέο look, ως άλλη Μπριτζίτ Μπαρντό, για τις ανάγκες του καινούριου της videoclip με το τραγούδι “Ψέμα”, το οποίο επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος και είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 60. 
Όσο για το concept; Όσο εκείνη τραγουδά τους στίχους, ένα ζευγάρι δίπλα της κάνει όσα λένε!

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματά της μίλησε στο περιοδικό “Hello” για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια : "Θα ανέβω στην αγαπημένη μου πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Πάσχα, για κάποιες εμφανίσεις στο “Όραμα”. Επίσης θα κάνω μερικές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Με αφορμή το καινούριο της τραγούδι “Ψέμα” είπε την άποψή της και για το αν λέει και εκείνη ψέμματα : “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει να του λένε ψέματα. Γενικά τα αποφεύγω, τώρα αν μιλάμε για τα λεγόμενα “κατά συνθήκην ψεύδη”, μερικές φορές δεν μπορείς να τα αποφύγεις όταν η αλήθεια είναι πικρή.”

«Δεν ήμουν ποτέ λάτρις της υπερβολής. Η εικόνα μου ήταν και παραμένει απλή. Είμαι λαϊκή τραγουδίστρια, δεν στηρίζομαι στην εικόνα μου, φροντίζω να είμαι κομψή με τα δικά μου δεδομένα, αλλά πάντα απλή», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΒΑΣΙΛΗΣ Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή