Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου,έχοντας στην παρέα της τον Κώστα Μαρτάκη,
την Ελένη Φουρέιρα και τον Ηλία Βρεττό συνεχίζει με τεράστια επιτυχία  4 μήνες, 
σχεδόν,μετά την πρεμιέρα της να μας διασκεδάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «ANODOS» παρατείνοντας τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μέχρι  τον Μάρτιο…!!!!!!!

Το σχήμα το οποίο την 1η Οκτωβρίου έκοψε το νήμα της αφετηρίας για τη χειμερινή σεζόν 2010-2011 κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού,το όποιο αγκάλιασε τη προσπάθεια όλων όσων δούλεψαν και εξακολουθούν να δουλεύουν  για να απολαμβάνουμε  ένα αξιοπρεπέστατο πρόγραμμα,βασισμένο σε αγαπημένα τραγούδια ερμηνευμένα με τον καλύτερο τρόπο από καταπληκτικές φωνές!
 
Για τη Νατάσα τα πράγματα είναι γνωστά...Αμιγώς λαϊκό πρόγραμμα,που περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες του χθες,του σήμερα...αλλά και του αύριο,καθώς κάποια από τα τραγούδια που μας παρουσιάζονται έχουν κυκλοφορήσει πολύ πρόσφατα στη νέα της δισκογραφική δουλειά «Η ζωή μου έρωτας» και το ταξίδι τους είναι μόνο στην αρχή…..

Ερμηνείες ψυχής από την καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς, 
μας δημιουργούν το πιο ζεστό κλίμα και μας ταξιδεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Γι’ αυτό,λοιπόν,όσοι δεν έχετε απολαύσει ακόμα τη Νατάσα και τη παρέα της στο «ANODOS» επισπεύστε το για να δείτε και εσείς όλα όσα διαδραματίζονται στο πιο πετυχημένο σχήμα της σεζόν και να καταλάβετε τι σημαίνει,χωρίς πολλά λόγια,ΕΠΙΤΥΧΙΑ…!!!ANODOS
Πειραιώς 183

Τηλ: 210.3468100 & 210.3467900


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου