Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τι είπε η Νατάσα στον Happy!


H Νατάσσα Θεοδωρίδου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Happy radio, την Ισαβέλλα Κούτση και τον Παναγιώτη Τάτση μίλησε για την 13η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Η ζωή μου έρωτας».
Τον τίτλο του δίσκου τον σκέφτηκε η ίδια καθώς ήθελε ο τίτλος του δίσκου να την χαρακτηρίζει. Η λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι πάντα τραγουδάει με ένα δυνατό συναίσθημα που δεν αφορά κάποιον άλλο αλλά τον εαυτό της. Ανέφερε ότι είναι σταθερός άνθρωπος που έχει βάσεις και πως υπάρχουν πράγματα στη ζωή της που δεν τα αλλάζει όπως είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει αλλά και οι φίλοι της.
Αναφέρθηκε επίσης στην εποχή που έφυγε από την Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα λέγοντας πως δεν φανταζόταν αυτά που ακολούθησαν σε επαγγελματικό επίπεδο, πως δεν είχε άγνοια κινδύνου και πως ήρθε απλά να δουλέψει . Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον παραγωγό της Γιάννη Δουλάμη λέγοντας πως την στήριξε από τα πρώτα της βήματα και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Σχετικά με τα «μουσικά ριάλιτι» είπε πως της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε αυτά αλλά αρνήθηκε καθώς δεν της αρέσει να κρίνει. Χαρακτηριστικά αναφέρει « Θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει για τα τραγούδια μου».

Τέλος η Νατάσσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και για τις δυο κόρες της λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαι τυχερή γιατί έχω καλά παιδιά. Είναι περήφανες για μένα. Έχουν κατανοήσει τι κάνω και για ποιο λόγο το κάνω. Ξέρουν την αγάπη μου για το τραγούδι και ακόμα και όταν δουλεύω πολύ μυ το συγχωρούν».

trlala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου