Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η εξομολόγηση της Νατάσας στον Θέμη Γεωργαντά

Για το νέο της album με τίτλο «Η ζωή μου έρωτας», το οποίο κυκλοφορεί από χτες σε όλα τα δισκοπωλεία, μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Θέμη Γεωργαντά.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «ΟΚ@Night» και με άκρως αποκαλυπτική διάθεση σχολίασε με τον Θέμη την 14η δισκογραφική της δουλειά και όχι μόνο.

H αγαπημένη ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων δήλωσε για τη νέα της δουλειά: «Εγώ αποφάσισα να ονομάσω έτσι το album, είχα συζητήσει και με το Γιώργο Μουκίδη, που δικαιωματικά του ανήκει όλο αυτό γιατί είναι δικοί του οι στίχοι και η μουσική και με τον παραγωγό μου τον Γιάννη Δουλάμη, ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να βάλω ένα τίτλο γενικό που να μην αφορά ένα τραγούδι, αλλά αυτό που είμαι εγώ γενικά και χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο, έγραψα τον τίτλο γιατί στη ζωή μου τα βλέπω όλα μέσα από τον έρωτα... είναι μια αλήθεια της ζωής μου».
newsbeast.gr


Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΚ» με τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για τον καινούριο της δίσκο.

Ενάμιση χρόνο μετά την «κόκκινη γραμμή» που είχε βγει το προηγούμενο καλοκαίρι η Νατάσα Θεοδωρίδου έβγαλε το νέο της δίσκο με τίτλο «Η Ζωή Μου Έρωτας»: «Εγώ αποφάσισα να είναι αυτό το τίτλος του δίσκου. Ψάχναμε, ψάχναμε αλλά όλα τα τραγούδια είναι δυσοίωνα! Εγώ συνήθως τραγουδάω τέτοια τραγούδια. Κάποια στιγμή τους λέω θέλω να βάλω έναν τίτλο γενικό, που να μην ανήκει σε κάποιο στίχο ή κάποιο τραγούδι και έτσι έγραψα με δικά μου γράμματα "Η ζωή Μου Έρωτας"».

Επίσης, η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί επέλεξε αυτόν τον τίτλο: «Στη ζωή μου τα βλέπω όλα μέσα από τον έρωτα. Τα πάντα, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συντρόφους μου. Τα φιλτράρω έτσι, γιατί, όταν τα βλέπεις με μία ερωτική ματιά, αμέσως όλα γίνονται πιο ονειρικά. Και αφού αποτελεί μία αλήθεια της ζωής μου, για ποιο λόγο να μην το μοιραστώ με τον κόσμο. Αφού τα μοιράζομαι όλα με τον κόσμο τόσα χρόνια».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον κόσμο και την προσωπική της ζωή: «Δεν έχω λόγο να κοροϊδέψω τον κόσμο. Ό,τι και να ζήσουμε, ό,τι και να γίνει, η μουσική είναι πάντα η καλύτερη παρέα του κόσμου. Οπότε δεν μπορεί αυτό να έχει ανακρίβεια και ψέμα. Ποτέ, χωρίς να χρειαστεί να πω πράγματα, δεν έκρυψα και τίποτα. Όταν με ρωτούν με φέρνουν σε δύσκολη θέση και δεν απαντάω. Έτσι είμαι ως χαρακτήρας. Ούτε στη μητέρα μου δεν λέω. Ενώ ποτέ δεν λέω, και δεν με ρωτάνε, δεν κρύβομαι και ποτέ. Είναι μία ισορροπία που έχω κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια».

yupi.gr

1 σχόλιο: