Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Νάνα Μούσχουρη: «Σου παραδίδω τη σκυτάλη»!


Στο Anodos, μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια της η Νάνα Μούσχουρη χθες βράδυ, χαρίζοντας μια μοναδική στιγμή στους τυχερούς που επέλεξαν το μαγαζί για να διασκεδάσουν.


Η Νατάσα, εμφανώς αγχωμένη, υποδέχθηκε την καλλιτέχνιδα - θρύλος και στάθηκε αντάξια των προσδοκιών όλων, ερμηνεύοντας εξαιρετικά δύο από τα μεγάλα κομμάτια που έχει ντύσει με τη φωνή της η Νάνα Μούσχουρη, το «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» και το «Χάρτινο το φεγγαράκι», καθιστώντας με αυτό τον τρόπο τη στιγμή, Μαγική!


«Πήρατε στην πλάτη σας την Ελλάδα και την ταξιδέψατε σε όλο τον πλανήτη. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Είστε ένα παράδειγμα για όλους. Βέβαια δεν θα καταφέρουμε ποτέ όσα κάνατε, αλλά είναι ωραίο να κάνεις όνειρα και να προσπαθείς να τα φτάσεις..» τόνισε χαρακτηριστικά η Νατάσα, ανήμπορη να κρύψει τη συγκίνηση της που κορυφώθηκε όταν η κυρία Μούσχουρη της απάντησε: «Προτιμώ να συνεχίσεις εσύ το έργο μου. Σου παραδίδω τη σκυτάλη.». Λόγια ιδιαίτερα τιμητικά, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από μυθικούς καλλιτέχνες τεραστίου βεληνεκούς.

Η Νατάσα εξέφρασε τη χαρά της λέγοντας πως: «Στα δικά σας γενέθλια, μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο!» και έκλεισε έτσι το πρώτο της πρόγραμμα κερδίζοντας για ακόμα μια φορά το χειροκρότημα από το κοινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου