Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η Νατάσα στο «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ»!


Καλεσμένη της Πόπης Τσαπανίδου στην πρωινή εκπομπή: «Σκαϊ Τώρα», ήταν σήμερα (28/09) η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα!
Η Νατάσα, εμφανώς ανανεωμένη, τόνισε ότι η έκβαση της πορείας της είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων, συνέπειας και υπευθυνότητας απέναντι στο κοινό.
Σε ότι αφορά στη φοροδιαφυγή από καλλιτέχνες, δήλωσε ότι τα πράγματα παρουσιάζονται πολύ πιο τραγικά από όσο είναι, με στόχο να συγκεντρωθεί το ενδιαφέρον του κοινού. Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε έντιμοι άνθρωποι, είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι, δεν κλέβουμε, δουλεύουμε, δεν μας χαρίζεται τίποτα, δεν διαχειριζόμαστε δημόσιο χρήμα. Εμείς πληρωνόμαστε για αυτό που προσφέρουμε και κυρίως για αυτή τη χαρά που δίνουμε και παίρνουμε ταυτόχρονα.».

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, ερωτηθείσα για το γενικότερο οικονομικό κλίμα της εποχής, μίλησε και για την δύσκολη εποχή που διανύουμε, λέγοντας πως όλο αυτό που συμβαίνει ίσος φέρει μιαν αλήθεια και ένα ρεαλισμό: «Ο Έλληνας δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάτσει στο σπίτι του. Πρέπει να βγαίνει! Απλά δεν πρέπει να πληρώνει τόσα πολλά χρήματα για να βγει έξω. Εκεί εστιάζεται το πρόβλημα. Δεν θα δώσει πολλά χρήματα άρα και εμείς δεν θα πληρωθούμε πολλά. Αναλογικά πάνε όλα, χωρίς αυτό να το θεωρώ κακό. Δεν μπορείς να λέγεσαι λαϊκός τραγουδιστής και να αναγκάζεις τον άνθρωπο που αγαπά ένα τραγούδι σου, να χρυσοπληρώσει για να το ακούσει. (…)Πρέπει να πάμε λίγο πίσω. Να πάμε σε εκείνο το καθαρό, το ωραίο. Που πήγαινες, άκουγες, ευχαριστιόσουνα και όταν ερχόταν η ώρα να πληρώσεις, δεν έκλαιγες.». Ενώ απάντησε και σε ότι αφορά στα αστρονομικά ποσά με τα οποία φέρονται να αμείβονται οι καλλιτέχνες, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται.
Εκτός αυτών, εξέφρασε την άποψη της για τους «paparazzi» που την «κυνηγούν» συχνά: « Δεν με ενοχλεί το να με παρακολουθήσει κάποιος, όσο το να είναι αγενής. Με στεναχωρεί η αγένεια. Σαφώς όταν βγω δημόσια δεν μπορώ να κρυφτώ. Υπάρχει στη ζωή μου. Προσπαθώ να το βλέπω φιλικά, παρά το ότι δεν είναι εργαλείο για τη δουλεία μου. Η προσωπική ζωή και η καθημερινή ζωή που κάνουν όλες οι γυναίκες, είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει στο δια ταύτα που είναι η δουλεία. Τη δουλεία μου, τη βοηθά μόνο το καλό τραγούδι.»
Όσον αφορά στο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες για την παρουσία της Νατάσας στην εν λόγω εκπομπή και όχι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, απάντησε φυσικά πως δεν τίθεται προσωπικό θέμα σε αυτήν της την επαγγελματική επιλογή, κλείνοντας τα κακά στόματα. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την Ελένη ως «δικό της άνθρωπο», χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη δουλειά, λέγοντας ότι έχει πάει πολλές φορές στην εκπομπή της και θα ξαναπάει.
Τέλος μίλησε και για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο «Anodos»: «Θα κάνω αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Ωραίο λαϊκό πρόγραμμα, με γέλιο και προσιτό από όλες τις απόψεις.»!

2 σχόλια: